Grenzeloos Sw!ng

Muziek verbindt!  Vanaf april 2016 organiseert Stichting Betoeterd een nieuw muziekproject voor en door amateurmuzikanten vanuit alle ensemblevormen, van alle leeftijden én vanuit alle windstreken!

Wereldwijd zijn er ontzettend veel soorten en stijlen van muziek waarbinnen  amateurmuzikanten hun hobby uitoefenen.  Over het algemeen komen zij beperkt in aanraking met ‘andere-dan-hun-eigen’ muziekstijlen én met andere-dan-hun-bekende muzikanten. Bovendien krijgt niet iedereen de kans om voor publiek op te treden…
Daar brengen wij met het  project Grenzeloos Swing verandering in!

In het project Grenzeloos Swing o.l.v. Hildo Flierman laten we (10-20) individuele muzikanten met verschillende achtergronden (muziekvereniging, popband, jazzband, fanfare, drumband, bigband, etc.) samen de grenzen van hun mogelijkheden verkennen. Zowel in muzikaal-technische zin, als in de zin van de bijzondere samenstelling waarin sámen muziek gemaakt wordt. In het Swingbandproject is dit keer namelijk plaats voor amateurmuzikanten met élk willekeurig muziekinstrument: blazers, strijkers, toetsenisten, slagwerkers en (bas)gitaristen zijn welkom. De arrangementen worden aangepast aan de beschikbare bezetting, bladmuziek wordt digitaal verstuurd.
Wij verheugen ons op dit muzikale avontuur!

De eerste repetitie is op 9 april. Deze en alle volgende repetities zijn op de zaterdagmiddag, bij Voetbalgolf in het dorpje Oranje (binnen).  Check alvast het repertoire!
Aanmelden kan al!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

instrument(en)

.. meldt zich aan voor deelname aan het Swingbandproject "Grenzeloos Swing" o.l.v. Hildo Flierman!

Ik noteer de volgende data* in mijn agenda: zaterdagmiddagen 9 april, 16 april, 23 april, 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni en 11 juni en zaterdagmiddag 18 juni: publiekspresentatie!
*het missen van 1 of 2 repetities is geen bezwaar.

Lokatie: Voetbalgolf Oranje in het dorpje Oranje (tussen Hijken en Smilde)

Voor het voldoen van de eenmalige eigen bijdrage van €25,- ontvang ik nader bericht.

Uw bericht