Premiereproject met Henri Gerrits

De (ad hoc) Swingband gaat weer van start, met een nieuw project! Componist/dirigent Henri Gerrits maakt een speciaal werk voor dit project en leidt de repetities én de premiere-uitvoering.  Als deelnemer van dit Swingbandproject repeteer je onder zijn leiding én ervaar je hoe het is om in een bigbandsamenstelling te spelen. De Swingband voert de compositie voor publiek uit, tijdens een speciale premiere-gelegenheid op zaterdagavond 24 oktober in de Grote Kerk van Emmen!

henri-gerritsDe compositie van Henri Gerrits is gebaseerd op een tekst van Bertus Beltman, één van de gemeentedichters van Emmen culturele Gemeente van Drenthe 2015-2016. Muzikanten en dirigent van de bigband Emmen ondersteunen de deelnemers van dit Swingbandproject. Zangsoliste is Lammy van Urk, leadzangeres van Bigband Emmen, die dit jaar het 40-jarig jubileum viert!

De repetities o.l.v. Henri Gerrits zijn op woensdagavond 30 september, 7 oktober, 14 oktober en 21 oktober aanvang 19.00 uur tot plm. 20.30 uur.
Repetitielocatie: in het Esdalcollege Weerdingestraat 241 Emmen.
De premiere van het lied staat gepland op zaterdagavond 24 oktober in de Grote Kerk van Emmen!
Er is plaats voor trompettisten, trombonisten, saxofonisten en combomuzikanten. Meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier!

Dit project is een samenwerkingsproject tussen Buro Reprise, Henri Gerrits, Cultuurweb Emmen en Bigband Emmen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

instrument(en)

Meldt zich aan voor deelname aan dit swingbandproject:
repetitiebezoek 7 okt (19.30 uur!), 14 okt, 21 okt en uitvoering op zaterdagavond 24 okt in Grote Kerk van Emmen (inclusief voorafgaand dinerbuffet)

Deelnemen kost €20,- (inclusief muziekmap, en dinerbuffet op 24 okt)
Ik ontvang na aanmelding, en plaatsing, een factuur.

Uw bericht

Cultuurweb_logo    BigBandEmmen   logo defi 9-01